30 Haziran 2010

Caner Erkin Fenerbahçe’de

Bir süredir konuşulan Caner Erkin transferi sonunda resmi ağızlardan açıklandı. fenerbahce.org'da, 4 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtilen Caner Erkin'in, sabah takım ile birlikte sağlık kontrollerinden geçtiği de bilgiler arasında yer aldı. İmza töreni hakkında ise ileri ki günlerde kamuoyuna bildirileceği belirtildi.


Şuan eminim ki birçok Galatasaray taraftarı "ulan bir sezon Galatasaray'da oynayıp ondan sonraki sezon Fenerbahçe'de oynanır mı?" diye sorulardır kendilerine ama bence Caner kendine göre en mantıklısını yaptı. Çünkü bu durumunda CSKA Moskova'nın ilk 11'de oynayabileceği zannetmiyorum. Ve Fenerbahçe'de tahmin ediyorum ki Caner Erkin'e cazip bir teklif yapmıştır, Caner'de profesyonelliğini kullanarak anlaşmaya varmıştır.

Fenerbahçe için ise çok mantıklı bir transfer olarak göremiyorum çünkü Caner sol bek oynadığı zaman takıma çok yararlı olabilen bir oyuncu değil. Sol açık oynayacağını düşünürsek takıma yararlı olabilir ama Caner'den önce o mevkide oynayabilecek birçok futbolcu var. Ayrıca Caner'in dik kafalılığı da unutulmamalı.

Fenerbahçe'ye hayırlı olsun diyerek kapatalım bu konuyu da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder