1 Temmuz 2010

Pele'den Maradona'ya: İyi Teknik Direktör Değil

Brezilya'nın ve hatta futbolun efsane ismi Pele, Maradona ve Dunga ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Alman Der Tagesspiegel  gazetesine Maradona ve Dunga hakkında açıklamalarda bulundu. 






Pele, Arjantin'e Almanya karşısında fazla şans vermedi. Pele, Maradona hakkında ise şu sözleri kullandı: "Benim Maradona ile herhangi bir problemim yok. Kendisi sadece biraz sıra dışı bir insan. Oyuncuları üzerinde olumlu bir etkisi olduğu gerçek. Ama iyi bir teknik direktör değil".


Pele, Dunga hakkında ise şu sözleri kullandı:  "Ben eski bir golcüyüm ve gol görmek beni heyencanlandırıyor. Brezilya'nın tüm taraftarları takımlarından daha fazla gol bekliyor". Ayrıca 11Freunde dergisine yaptığı açıklamada, "Bu genç Alman takımını izlemek keyif veriyor. Alman futbolunda bir şeyler oluyor. Mesut Özil ve Thomas Müller gibi oyuncular Overath ve Littbarski'ye benziyor" dedi.


Pele'de Brezilya'nın başına geçsede onunda marifetlerini görsek. Futbolculuk ayrı teknik direktörlük ayrı, bana göre böyle sözlere gerek yoktu. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder