20 Ağustos 2010

UEFA Avrupa Ligi play-off İlk Maçları


        Galatasaray 2 -2 Karpaty

        Galatasaray UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında Karpaty takımıyla 2-2 berabere kaldı. Karpaty takımınn gölleri 34. dakikada Kuznetsov'dan ve 41. dakikada Zenjov'dan geldi. Galatasaray'ımızın golleri ise 59 ve 86. dakikalarda Baros'tan geldi.

         Maçı nacizane değerlendirecek olursak, Galatasaray ilk yarı çok kötü bir oyun koyarak 2-0 geriye düştü fakat Rijkaard'ın erken hamleleri sayesinde 2. yarı güzel bir performans sergiledi. Ben şahsen Ukrayna'da Galatasaray'dan fazla birşey beklemiyorum, takımlarımız arasında turu en zor geçecek takım olarak görüyorum. Maçın berabere bitmesini sağlayan Kewell-Baros ikilisini de tebrik ediyorum.


        Paok 1 - 0 Fenerbahçe

        Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında PAOK'a 1-0 mağlup oldu. Maçın tek golünü 19. dakikada Vieirinha attı.

        Maçın geneline baktığımız zaman oyun ortadaydı diyebiliriz. Fenerbahçe 2. yarı biraz daha etkiliydi, fakat 57. dakikada Vitolo'nun kırmızı kart görmesi bunun üzerinde etkili olmuş olabilir. Fenerbahçe turu Kadiköy'e bıraktı diyebiliriz, yani Kadıköy'de zorlanmadan geçebilirler.


         Liverpool 1 - 0 Trabzonspor

        Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Liverpool'a 1-0 mağlup oldu. Maçın tek golü 45. dakikada Babel'den geldi.

        Takımlarımıza baktığımızda en hazır gözüken Trabzonspor. Trabzonspor her an temkinli oynadı fakat Liverpool'dan korkmadı. Atakta yaptı, savunmada. Şenol Güneş bir süpriz yaparak maça çift forvet çıktı ve Liverpool'dan korkmadıklarını böylelikle de belirtmiş oldu. Gönülden inanıyorum ki Avni Aker'de bu turu Trabzonspor geçer. Ayrıca bu maçtaki formu ile Türkiye'nin en iyi kalecileri arasına gireceğini belli eden Onur'a tebrikler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder